Адвокатска колегия Бургас

официален сайт

НОВИНИ

Кръгла маса с Комисията за борба за нелоялната конкуренция

Покана от Комисията за борба с нелоялната конкуренция към Висшият адвокатски съвет
 
 
"ДО АДВОКАТИТЕ ОТ
АК БУРГАС
АК ЯМБОЛ
АК СЛИВЕН
Уважаеми колеги,
Висшият Адвокатски Съвет, създадената към него Комисията за борба с нелоялната конкуренция и Адвокатски съвет на АК -Бургас като домакин ви канят на кръгла маса за обсъждане на проблемите по нелоялното набиране на клиенти, по оказване на безплатна правна помощ и защита, извън случаите регламентирани в ЗА и други форми на дисциплинарни нарушения при упражняване на адвокатската дейност.
Кръглата маса ще се проведе на 06.02.2020 г. от 13:00 часа в гр.Бургас, конферентна зала на хотел „Бургас“, ул.“Хан Крум“ №5, с участие на адвокати от АК Бургас, АК Ямбол и АК Сливен.
Имате възможност да предоставите информация за установени от вас случаи на адвокатска дейност в противоречие със ЗА, включително и установени случаи на извършване на адвокатска дейност от трети лица.
Може да правите и конкретни предложения за предприемане на ефективни мерки за предотвратяване на нелоялната конкуренция вътре и извън Адвокатурата, както и предложения за регламентация на рекламата на адвокатската дейност, регламентация и контрол на ел.платформи за правни консултации, електронната страница на адвоката в Интернет и т.н."
 

Кръгла маса с Комисията за борба за нелоялната конкуренция - подробности можете да свалите от тук

 

ВАЖНО !!!

"Уважаеми колеги,

Във връзка с обявеното ИП и наложените мерки на национално и регионално ниво за предпазване на населението, на свое заседание от 13.03.2020г. Адвокатски съвет – Бургас взе решение за отлагане на насроченият за 28.03.2020г. семинар по ГПК, както и за преустановяване организацията за отбелязване на Денят на Конституцията 16 април.
Молим да ограничите посещенията си в офиса на АК – Бургас, ако това не е крайно наложително.
Уведомяваме Ви също, че дължимият членски внос, можете да превеждате по банковата сметка на АК – БУРГАС: IBAN-BG33STSA93000003533303; BIC:STSABGSF Банка "ДСК" - клон Бургас.
Благодарим Ви за проявеното разбиране!"

КОНТАКТИ С НАС

Бургас 8000 ул. "Княз Борис І" № 21 вх. Б, ет. 1

(+359 056) tel: 815081

(+359 056) fax: 815081

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 


All Rights Reserved.